Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. https://homoktovisvelo.hu/adatvedelmi_szabalyzat Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Családi vállalkozásként meglévő földterületeinken öt évvel ezelőtt kezdtünk a homoktövis termesztésével foglalkozni. Az egészségtudatosság jegyében választottuk a homoktövist, látva a benne rejlő egészségre gyakorolt pozitív hatását.

A fokozatosság elvét követve először 3 hektárt telepítettünk, gondosan kiválasztva a számunkra leginkább alkalmas fajtát. Ezt követően még két ütemben további 7 hektárral bővítettük gazdaságunkat.

A folyamatos homoktövis műveléséhez gépi beruházásokat eszközöltünk, hatékonyan működtetve az ültetvény ökológiai gondozását.

Az átmeneti időszakban, míg termőre fordult az ültetvény rengeteg információt, tapasztalatot szereztünk, mind a termesztéssel, mind pedig az értékesítési területekre vonatkozóan. Azt tapasztaltuk, hogy egyre növekvő figyelem összpontosul a homoktövisre, valamint egyre szélesebb körben is ismerté válik a homoktövis termékekben rejlő egészségre gyakorolt pozitív hatás. 

Napjainkban fokozott hangsúly kerül az egészséges életvitelre, melyben a homoktövis termékeink egy immunerősítő, vitalizáló szerepet is magukénak tudhatnak.

Nézzen körül ökológiai homoktövis ültetvényünkön!